Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Liberci trénují australské hokejové reprezentantky. S mladými Češkami sehrají dva zápasy

Na týdenním soustředění je v Liberci australská ženská hokejová reprezentace. Připravuje se tu na světový šampionát druhé divize, který se uskuteční ve Velké Británii. V rámci soustředění v týdnu sehrají dva zápasy s českými reprezentantkami do osmnácti let.

První zápas proběhne ve středu 27. března 2019 od 18:00 na ledě Svijanské Arény, odvetný zápas bude následovat ve čtvrtek 28. března 2019 od 15:00 v Home Credit Areně. „Vstup na oba zápasy je zdarma a český i australský tým ocení podporu fanoušků, tak si s námi v hokejové horečce play-off užijte i ženský hokej,” říká Zuzana Pětníková z Home Credit arény.

Australská reprezentace zvolila libereckou Home Credit Arenu jako dějiště svého soustředění před dubnovým Mistrovstvím světa v ledním hokeji žen Divize II v britském Dumfries. V Liberci budou až do příští neděle. „Pro české reprezentantky do 18 let pod vedením hlavního trenéra Pavla Zuziaka jde o jedinečnou příležitost utkat se se zkušenějšími profesionálními hokejistkami,” dodala Pětníková.

Autoři | Foto Ice hockey Australia

Štítky hokej, Home Credit Arena, Liberec, soustředění, austrálie, hokejistky, Bílí Tygři Liberec, Velká Británie, Home Credit, Mistrovství světa v ledním hokeji, Dumfries

V Liberci trénují australské hokejové reprezentantky. S mladými Češkami sehrají dva zápasy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.