Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Opilý řidič ve čtyři ráno boural před Plazou. Narazil na obrubník a zábradlí

Policisté zabavili řidičák sedmačtyřicetiletému muži z Liberce. Ten totiž minulou neděli boural před obchodním centrem Plaza. Jenže byl pod vlivem, nadýchal 1,6 promile alkoholu.

Muž byl se svou ženou v hospodě, nad ránem se rozhodli vydat domů a nejspíš se jim nechtělo pěšky. Sedli do auta, daleko ale nedojeli. Od Šaldova náměstí jeli dolů směrem do Fügnerovy ulice, řidič ale jízdu nezvládl, vyjel vpravo a vrazil do obrubníku a zábradlí.

„Rozbitý osobní automobil zůstal odstavený nedaleko vjezdu do obchodního centra. Policisté muži sedícímu za volantem dali dýchnout. Přístroj opakovaně hlásil pozitivní množství alkoholu v dechu. Nejvyšší z naměřených hodnot pak přesáhla 1,6 promile,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Škoda je odhadnuta na asi padesát tisíc, muži za spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí až tři roky vězení.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Plaza, Liberec, alkohol, obrubník, zábradlí, obchodní centrum

FOTO: Opilý řidič ve čtyři ráno boural před Plazou. Narazil na obrubník a zábradlí  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.