Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Night of Warriors: Pešta získal světový pás organizace WASO, Vémola zničil Francouze

Český zápasník MMA bojovník Viktor Pešta, který má zkušenosti i ze slavné organizace UFC, na galavečeru Night of Warriors v Liberci porazil Ivana Vitasoviče z Chorvatska. Duel ukončil před závěrem třetího kola a získal světový pás šampiona organizace WASO.

„Párkrát mě trefil hezky, ale nic, co by se mnou otřáslo. Čekal jsem, že to bude těžký zápas," řekl Viktor Pešta.

Zatímco veterán nejslavnější organizace smíšených bojových umění vybojoval světový titul organizace WASO, o ten evropský se utkal v Česku populární zápasník z Uzbekistánu Machmud Muradov. Souboj se Španělem Tatou Primerou ukončil už v 1. kole. „Byl jsem připravený na všechno. Já v tělocvičně žiju. Když něco dělám, tak pořádně," prohlásil Muradov.

Na galavečeru se představil i nejslavnější český zápasník Karlos Vémola. Utkal se s Francouzem Princem Aounallahem, se kterým měl bojovat už před rokem, ale zápas tehdy kvůli nemoci zrušil. Vémola v souboji jasně dominoval a vyhrál na body. „Všichni věděli, že to takhle dopadne, a tady to je," prohlásil po zápase sebejistý zápasník, který si připsal šestadvacátou výhru.

Autoři | Foto Czechfighters/Lenka Bartáková

Štítky Sport, MMA, Liberec, night of warriors, Karlos Vémola, terminator, Viktor Pešta, Golden State Warriors, Ultimate Fighting Championship, Chorvatsko, Machmud Muradov, Česko, Uzbekistán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Night of Warriors: Pešta získal světový pás organizace WASO, Vémola zničil Francouze  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.