Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jak přežít ve světě informačních technologií? Do Liberce přijede debatovat Petr Koubský

Respektovaný publicista, analytik, moderátor odborných konferencí a pedagog. To je Petr Koubský, který přijede na besedu do libereckého knihkupectví Fryč. Tématem budou informační technologie. Akce se koná ve čtvrtek od 18 hodin.

Jak se ve 21. století popularizuje věda, co je dobré vědět o digitálních technologiích a jak se připravit na přežití ve světě neustálých změn? To je téma čtvrteční debaty.

„Povídat si budeme mimo jiné o kauzách jako jsou Huawei a špionáž, Facebook a tajné získání dat uživatelů, ceny tarifů českých operátorů, ale chceme i inspirovat zkušenostmi s prací s vědeckými poznatky a jejich šířením,” říká knihkupec a organizátor akce Martin Fryč.

Popularizace vědy, digitální technologie, svoboda internetu - meze a nástrahy

  • Knihkupectví Fryč, čtvrtek 18 hodin

Petr Koubský

Petr Koubský je český publicista, analytik, moderátor odborných konferencí a pedagog. Patří k nejzkušenějším a nejrespektovanějším novinářům v oblasti moderních informačních technologií. 

Už v 90. letech vydával legendární Softwarové noviny, následně vedl Inside, měl na starosti program konferencí společnosti Internet Info, založil vzdělávací institut iCollege i jeden z prvních online magazínů založených na placeném obsahu 067.cz. Dnes vede oblíbenou vědeckou a technologickou rubriku Deníku N, kde neotřelou srozumitelnou formou přibližuje nejzajímavější vědecká témata široké veřejnosti. (Knihkupectví Fryč)

Autoři | Foto Facebook Petr Koubský

Štítky Knihkupectví Fryč, Fryč, debata, Petr Koubský, informační technologie, Liberec, konference, Huawei, Facebook, Internet Info

Jak přežít ve světě informačních technologií? Do Liberce přijede debatovat Petr Koubský  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.