Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hřiště na fotbalgolf ve Vesci je po zimě připraveno. V sobotu poprvé otevře

Po dlouhé zimě se otevírá fotbalgolfový areál ve Vesci. Hřiště se dokonce podařilo připravit v předstihu, poprvé se tak otevře už tuto sobotu v devět hodin.

Hřiště má plnohodnotných osmnáct jamek se vzdáleností od 25 do 200 metrů, celková délka hřiště je asi jeden a půl kilometru.

Poprvé se v této sezóně otevře v devět hodin, v dalších dnech pak bude otevírací doba stejná, jako v loňském roce – pracovní dny od 11 do 20 hodin, o víkendu  od 9 do 20 hodin, v létě i déle dle světla.

Vstupné pro dospělého je 200 korun, pro dítě pak polovina. Přijít zahrát si mohou i rodiny s dětmi, které zaplatí zvýhodněné vstupné.

Více o hřišti na www.fotbalparkliberec.cz

Fotbalgolf Liberec

Jamky zahrnují přírodní, ale i umělé překážky, podobné například minigolfu. Hraje se fotbalovým míčem a hráči se snaží, na co nejméně kopů dostat míč do jamky. Jamka má rozměr od 55 centimetrů do 65 centimetrů. Počty kopů za jednotlivé jamky si hráči zapisují do scorekarty, kde po absolvování 18. jamky určí vítěze.

Autoři | Foto Fotbalgolf Liberec

Štítky fotbalgolf, Liberec, Vesec

Hřiště na fotbalgolf ve Vesci je po zimě připraveno. V sobotu poprvé otevře  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.