Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Skončil s autem ve škarpě. Cizinec nadýchal přes dvě promile

Do Volgogradské ulice vyjížděli liberečtí policisté na základě oznámení, podle kterého se v blízkosti jedné z firem nachází člověk pod vlivem, který chvíli před tím přijel autem.

Na místě policisté z obvodního oddělení Vápenka opravdu našli vozidlo i muže odpovídajícího popisu. „Automobil stál předními koly v odvodňovací strouze. A to se zapnutým motorem,“ konstatoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Devětatřicetiletý cizinec byl možná trochu zmatený, možná na něj alkohol opravdu působil, protože ačkoli se na místě policistům přiznal, že auto řídil, jen o chvilinku později tvrdil pravý opak.

„Cizinec se odmítl podrobit dechové zkoušce, byl proto seznámen s dalším postupem a v doprovodu hlídky doputoval na policejní služebnu,“ informoval Robovský. Administrativa ale zřejmě nebyla tomuto muži příliš po chuti a možná, že z dlouhé chvíle se nakonec rozhodl, že se dechové zkoušce podrobí, aby už měl pokoj.

Muž nadýchal bezmála 2,4 promile, a tak ze služebny zamířil rovnou do cely, kde si počkal na ráno. A jak známo, těžká jsou rána opilcova. S kocovinou si pak vyslechl podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu hrozí až rok za mřížemi, pokuta nebo zákaz činnosti.

Štítky krimi, cizinec, alkohol, opilost, Vápenka

Skončil s autem ve škarpě. Cizinec nadýchal přes dvě promile  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.