Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V OC Nisa vyrostly čtyři nové obchody s jarní módou. Získejte poukázky na oblečení zdarma

PR článek

Je čas odhodit pletené svetry a obléknout konečně něco vzdušného. Svěží jarní vítr zavál i do OC Nisa Liberec a přinesl s sebou čtyři nové módní obchody se stylovými kolekcemi. Již 30. dubna se v obchodním centru slavnostně otvírají Reserved, Sinsay a dvě specializované prodejny House Man a House Woman. Těšit se můžete na soutěže o dárkové karty a rozdají se také vouchery v celkové hodnotě 50 tisíc korun.

Reserved miluje nadčasovou klasiku a retro

Reserved si oblíbí snad každý, kdo rád čaruje s módou. Originální střihy  a univerzální kousky, které se mezi sebou dají libovolně kombinovat, jsou doménou této značky. Letošní jarní kolekce se nese v duchu zemitých barev, asymetrie a navrací se také k módě 70. a 90. let. 

Dámy si do obchodního centra Nisa Liberec mohou přijít například pro vzdušné tuniky, šaty v midi délce, plisované sukně i tříčtvrteční culote kalhoty. A pány čeká kolekce plná geometrie. Kára a proužky jsou aktuálně "IN". 

Sinsay pro rebelky i romantičky

Značka Sinsay nabízí mladistvou módu za nízké ceny. Myslí především na dívky, které chtějí předvést svou jedinečnou osobnost a nebojí se extravagance. Jsou libo šaty s odhalenými rameny, proužkované kalhoty a neonově zelený rolák nebo pyžamo s potiskem Barbie? Tady se fantazii meze nekladou.

Do víru velkoměsta s House Man & House Woman

Maximální uvolnění a svobodu letos přináší také kolekce House. V Liberci si dokonce vyžádala dva oddělené obchody House Man a House Woman, aby se do nich vešla bohatá inspirace z různých období, stylů i koutů světa. 

Hitem sezóny je dámská kolekce Shot of lime, která kombinuje neonové barvy s hadím potiskem. A speciální je také pánská kolekce Southern Traveller vycházející z mexických motivů. 

Oblečte se v nových obchodech zdarma

Krásných kousků najdete v Reserved, Sinsay i House spoustu. A protože obměna šatníku často znamená provětrat vedle skříní také peněženku, máme tu pro vás tip. Přijďte 30. 4. na slavnostní otevření nových obchodů v OC Nisa Liberec. Vedle welcome drinku a hudebního doprovodu vás čekají soutěže o dárkové karty uvedených obchodů v celkové hodnotě 10 000 Kč. Zároveň ve dnech 27. 4. a 30. 4. hostesky rozdají v pasáži obchodního centra dvousetkorunové vouchery v hodnotě 50 000 Kč. A v pondělí 6. 5. je můžete potkat také ve městě. U toho musíte být!

Na stylové jarní nákupy vás srdečně zve OC Nisa Liberec, které patří do vlastnického portfolia skupiny CPI Property Group.

Štítky OC Nisa, Liberec, obchody, obchod, Lužická Nisa, móda, oblečení, CPI Property Group

V OC Nisa vyrostly čtyři nové obchody s jarní módou. Získejte poukázky na oblečení zdarma  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.