Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cyklisté se opět vrhnou do libereckých ulic

V Liberci se opět koná Jarní cyklojízda Libercem pořádaná organizací Cyklisté Liberecka. Do ulic vyjedou cyklisti už tento čtvrtek.

V 17 hodin a 5 minut vyjedou cyklisté z náměstí Dr. E. Beneše. V plánu je podle organizátorů malá okružní jízda kolem centra města. Cílem akce je jako vždy podpořit cyklistickou dopravu v Liberci.

„Chceme příjemnou a viditelnou formou upozornit na to, že i obyvatelé Liberce chtějí využívat kolo k cestám za prací, do školy, na nákup i za rekreací. Chceme bezpečnější město pro nás, naše rodiče i naše děti,“ informují organizátoři. Ti zároveň upozorňují, že cyklojízda není závod, ale pohodová společná událost.

Akce zároveň symbolicky odstartuje i další ročník výzvy Do práce (a do školy) na kole. „Součástí je komentář některých dopravně problematických úseků a navrhovaných řešení, případně aktuálního vývoje,“ doplňují organizátoři. Bližší info naleznete na webu www.cykliste.cz.

Foto Cyklisté Liberecka

Štítky Cyklisté Liberecka, cyklisté, cyklojízda, Jarní cyklojízda Libercem, kolo, cyklista, Liberec, Liberecký kraj

Cyklisté se opět vrhnou do libereckých ulic  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.