Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Evropský dům bude v pátek bez elektřiny. Zákaznické centrum zavře už v poledne

Plánovaná odstávka elektrické energie omezí v pátek provoz Zákaznického centra IDOL/OPUSCARD v Liberci v Evropském domě. Lidé budou moci využít ostatní místa.

 „V souvislosti s přepojováním Evropského domu na novou trafostanici bude Zákaznické centrum v pátek poskytovat služby pouze do dvanácti hodin,“ informuje Jiří Hruboň, ředitel společnosti KORID LK. 

„Držitelé karet Opuscard si mohou dobití karty, nebo nákup časové jízdenky nechat provést na autobusovém nádraží, pokladně ČD, nebo v případě MHD na terminálu Fügnerova,“ sděluje Kristýna Lamač, vedoucí Zákaznického centra. „Pořízení nové Opuscard nebo vyřízení reklamace však bude možné jen u nás v dopoledních hodinách," doplnila.

V Evropském domě sídlí také Centrální dispečink IDOL, který dohlíží na provoz autobusů a vlaků v Libereckém kraji. Ten však bude během odstávky napojen na záložní zdroj a bude informační služby poskytovat bez omezení.

Autoři | Foto

Štítky IDOL, Korid, Evropský dům, Liberec, elektřina, dům, Liberecký kraj

Evropský dům bude v pátek bez elektřiny. Zákaznické centrum zavře už v poledne  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.