Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kde je nejpřívětivější úřad z celého kraje? No přeci v Liberci

Soutěž Přívětivý úřad zná už své vítěze a Liberec mezi nimi obstál více než dobře. Získal stejně jako v minulých letech ocenění za svůj přístup. Letos obsadil první místo v kraji.

Soutěž je každoročně zaměřena jak na přístup, tak i otevřenost úředníků vůči občanům. „Hodnotí se mimo jiné i nadstandardní kvalita služeb,“ informovala mluvčí města Jana Kodymová

Ani v rámci celé republiky ale nedopadl liberecký úřad špatně, získal úctyhodné druhé místo. Autoři soutěže navíc ocenili novou libereckou městskou aplikaci Marushka Photo a zanesli ji do publikace mezi příklady nadstandardních služeb.

Vylepšování úřadu bude pokračovat i letos. „Během letošního roku přibyde celá řada novinek, například aplikace informující o uzavírkách,“ komentoval primátor Jaroslav Zámečník. Další novinkou by mělo být například zasílání novinek z města prostřednictvím e-mailu.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, úřad, nejpřívětivější úřad, anketa, soutěž, Jaroslav Zámečník

Kde je nejpřívětivější úřad z celého kraje? No přeci v Liberci  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.