Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Liberecká Štěpánka Němcová získala stříbro na Mistrovství ČR v šermu juniorek

V sobotu 18. 5. uspořádal oddíl Šerm Ostrava Mistrovství ČR juniorů a juniorek. Liberecký oddíl Šerm Liberec reprezentovala Štěpánka Němcová, která prolétla celým turnajem s velkým přehledem. Narazila až ve finále, a to na Michaelu Illekovou (TJ Sokol Bystřice nad Pernštejnem), které po velkém boji podlehla 12:15. Němcová tak brala výborné stříbro.

„Jsem spokojená se svým výkonem, ale až na finále, to nebylo stoprocentní. Doufám, že se s Míšou potkám na dalším Mistrovství teď o víkendu a porážku jí vrátím,“ řekla odhodlaně Štěpánka Němcová.

Druhým zástupcem libereckého šermu byl Matěj Chaloupka, který se potkal ve vyřazovacím zápasu s později stříbrným Šimonem Chrenem (TJ Bohemians Praha) a prohrál 9:15. Chaloupkovo celkové 7. místo je dobrý výsledek a jeho důstojné rozloučení s kategorií juniorů.

Oba závodníky čeká o následujícím víkendu Mistrovství ČR seniorů a seniorek.

Autoři | Foto Šerm Liberec

Štítky šerm, mistrovství, štěpánka němcová, Česko, Česká obec sokolská, stříbrná medaile, Ostrava, Liberec, Bystřice nad Pernštejnem, TJ Bohemians Praha, sportovní šerm

Liberecká Štěpánka Němcová získala stříbro na Mistrovství ČR v šermu juniorek  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.