Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

ZOO Liberec slaví Den dětí. Prohlídku spojí s divadlem

V sobotu 1. června liberecká zoo oslaví svátek dětí. Všechny děti do patnácti let mají po celý den vstupné do zoologické zahrady zdarma.

Libereckou zoo se tento den rozezní hudba a o zábavu a doprovodný program akce se v čase 10.00 až 14.00 postarají mladí hudebníci z organizace Hudební mládež v rámci již tradičního festivalu Duhová bouře. Mladí umělci na šesti stanovištích rozmístěných po celém areálu zoo návštěvníkům představí různá hudební, divadelní a taneční vystoupení. Chybět nebudou ani zábavné tematické workshopy pro děti a interaktivní soutěž. Všechny děti do patnácti let dostanou tento den od liberecké zahrady dárek v podobě volného vstupu do zoo.

Mezinárodní den dětí se bude slavit i V Dětském koutku v Lidových sadech, kde od 10.30 proběhne pohádkové představení „Ořechová pohádka“ v podání Divadla Rolnička. Vstupné do koutku na dětský den zůstává stejné jako za běžného provozu.

Festival Duhová bouře

Festival Duhová bouře má již dlouholetou tradici a v Liberci proběhne již 29. ročník této umělecké multižánrové akce. Festival pořádá mezinárodní organizace Hudební mládež, která má jen v České republice více než 8000 členů. Mnoho z nich každoročně přijíždí do Liberce a po čtyři dny nabízí návštěvníkům festivalu různé koncerty, taneční a divadelní vystoupení, výtvarné a literární performance, pohádky pro děti i semináře a workshopy zaměřené na různé druhy umění.

Tisková zpráva | Foto ZOO Liberec

Štítky ZOO, ZOO Liberec, prohlídka, dětský den, duhová bouře, Mezinárodní den dětí, Zoologická zahrada Liberec, divadlo, bouřka, zoologická zahrada, Liberec, festival, Hudební mládež, Česko

ZOO Liberec slaví Den dětí. Prohlídku spojí s divadlem  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.