Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přijď na koncert a zachraň zvíře. V Liberci se bude hrát pro Obraz – obránce zvířat

V klubu na konci Široké ulice to v sobotu ožije. Vystoupí zde celkem pět kapel. A výtěžek z celé akce půjde na neziskovou organizaci Obraz – obránci zvířat.

Akci pořádá liberecká hardcore punková skupina SCALP. V 19 hodin to rozbalí jako první berlínští hosté v podobě BEHIND THIS WALL, následovat budou DEATH WISH KIDS, EMPTY HALL OF FAME, KOMPLEX VINY a večer zakončí pořadatelé.

Není to poprvé, co se organizátoři pustili do pomoci organizacím. „V minulých letech se nám skrz benefiční koncerty podařilo vybrat víc jak třicet tisíc na organizace, které se zasazují o záchranu pralesů,“ popisují organizátoři. Další koncerty byly věnované třeba sluneční škole Surya.

Letos došlo na ochránce zvířat. „Této mladé české organizaci se v minulosti podařilo prosadit zákaz kožešinových farem na území České republiky a dostat téma zmučených nosnic z klecových chovů do veřejné debaty. Úspěchů a témat, kterými se organizace zabývá, je samozřejmě více. OBRAZ ví jak na to, má srdce na dlani a odvahu. Proto má smysl ho podpořit a budeme rádi, pokud nám v tom pomůžete,“ komentují organizátoři.

Kapelní výčet slibuje skvělý hudební zážitek, schopný uspokojit jak punkové, tak hardcoreové zvukovody nejednoho kytarového nadšence. To vše doplněné dobrým pocitem z podpory organizace, které záleží na zvířatech. Bližší info naleznete na události ZDE.

Štítky Liberec, Obraz, obránci, zvířata, kultura, koncert, benefice, Široká, hudební skupina, Česko

Přijď na koncert a zachraň zvíře. V Liberci se bude hrát pro Obraz – obránce zvířat  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.