Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Zásahy u vážných nehod. Dobrovolní hasiči soutěžili ve vyprošťování

V areálu hasičské zbrojnice ve Frýdlantu proběhla soutěž dobrovolných hasičských sborů ve vyprošťování. A nejlepší byli hasiči domácího Frýdlantu, kteří budou Liberecký kraj reprezentovat na celostátní soutěži v Olomouci.

„Jednalo se již o osmý ročník soutěže, která je určená pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí Libereckého kraje předurčené pro zásahy na dopravní nehody,” řekl Petr Štajnc z hasičského sboru.

Vítěz změří síly s profíky

Soutěže se zúčastnilo celkem devět družstev a prvenství získal domácí Frýdlant, následován Desnou a Železným Brodem. „Vítěz soutěže se na podzim již tradičně zúčastní Krajské soutěže ve vyprošťování u dopravních nehod pro profesionální jednotky PO Libereckého kraje a také bude reprezentovat JSDHO Libereckého kraje na Mistrovství České republiky v Olomouci,” dodal Štajnc.




Podle něj má soutěž vzrůstající kvalitu. „Všechna družstva splnila své úkoly a žádné nebylo diskvalifikováno pro překročení povoleného časového limitu. To je dobrá zpráva především pro všechny účastníky silničního provozu na území Libereckého kraje.”

Autoři | Foto HZS LK

Štítky soutěž, vyprošťování, hzs lk, dobrovolní hasiči, Frýdlant, Liberecký kraj, Olomouc, sbor dobrovolných hasičů, Česko, Železný Brod, Desná

FOTO: Zásahy u vážných nehod. Dobrovolní hasiči soutěžili ve vyprošťování  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.