Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Opustí Kozák Slovan? Budoucnost začne řešit v pondělí, blízko má prý do Sparty

Slovanu smolně skončila sezóna a už se začíná řešit budoucnost. Co bude s útočníkem Liborem Kozákem? Udrží Liberec kádr pohromadě? To jsou otázky, které se začnou řešit v nejbližších dnech.

Liberec asi o příliš hráčů nepřijde a trenér Zsolt Hornyák spíše mluví o nutném doplnění kádru, v kterém je řada talentovaných hráčů, kteří na sobě, podle kouče, musí ještě hodně zapracovat. „Hned po zápase jsem hráčům řekl, že řada z nich má před sebou ještě hodně práce, aby se posunuli. A rádi bychom k nim přivedli i kvalitu a zkušenost, která ale nemusí být vždy drahá. Stačí se podívat na Tomáše Hübschmana v jabloneckém dresu," řekl.

Odchod Kozáka do Sparty?

Dá se však předpokládat, že pryč odejde Libor Kozák, který měl v Liberci smlouvu pouze na jaro a podle mediálních spekulací má nejblíže do Sparty.

„Dokud nebyl uzavřen ročník s Libercem, nechtěl jsem nic řešit, mohli jsme hrát ještě baráž o poháry. Jednání začnou proto teprve v následujících dnech," uvedl liberecký kanonýr po zápase v Jablonci a více komentovat svoji budoucnost nechtěl.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Libor Kozák, FC Slovan Liberec, AC Sparta Praha, Zsolt Hornyák, Tomáš Hübschman, FK Baumit Jablonec

Opustí Kozák Slovan? Budoucnost začne řešit v pondělí, blízko má prý do Sparty  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.