Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Zoo se zaměří na ochranářské projekty, představí je děti

Den s ochranářskými projekty je již tradiční akcí v liberecké zoo. Stejně jako v předchozích letech jsou do této speciální události zapojeny děti z libereckých škol, které si připravily pro další děti celou řadu zajímavých soutěží i informací.

Děti dětem, právě takový příznačný podtitul nese již pátý ročník Dne s ochranářskými projekty. Letos se uskuteční v sobotu 15. června od 10 do 15 hodin. V té době můžete do zoo zavítat se svými ratolestmi a originálním způsobem je seznámit s projekty, do kterých je liberecká zoologická zahrada zapojena. 

„Do akce se zapojila více než stovka dětí,“ uvedla mluvčí Zoo Liberec Barbara Tesařová. Děti si pro ostatní mladé návštěvníky připravily tematické hry, soutěže a dokonce i celou řadu vzdělávacích materiálů.

Děti vytvořily i celou řadu originálních suvenýrů. Jejich nákupem podpoří návštěvníci zoo různé projekty. „V minulých letech tak lidé podpořili projekty zaměřené na ohrožené druhy zvířat částkou více než 80 000 korun,“ komentovala Tesařová.

Autoři | Foto ZOO Liberec

Štítky zoo, Liberec, den s ochranářskými projekty, projekt, Zoologická zahrada Liberec

V Zoo se zaměří na ochranářské projekty, představí je děti  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.