Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Umíš vařit a stále čekáš na tu pravou příležitost? Pojď do Potrefený husy

PR článek

Moderní gastronomie, příjemné prostředí v srdci Liberce a supr nálada v týmu. Pokud se navíc rád vzděláváš v oboru a lákají tě nové zkušenosti, pak je tohle místo v Potrefený huse prostě akorát pro tebe.

Kdo by neznal Potrefenou husu. . . Kdyby ale náhodou, tak je to vyhlášená restaurace na Soukeňáku, která jde s dobou. Jejich jídla tě zavedou do všech koutů světa a navíc odpovídají aktuálním trendům v gastronomii. A nyní tento podnik hledá novou posilu na pozici kuchař/kuchařka.

Co k tomu potřebuješ? Chtělo by to SOU vzdělání, ale protože víme, že kolikrát to není jen o tom, co se nabifluješ, tak uvítáme i zájemce, co mají třeba jen rok zkušeností v oboru. Neměl by ti chybět zájem o moderní gastronomii, příjemné vystupování a samozřejmě schopnost pracovat v týmu, protože jen sladěný kolektiv může dobře fungovat. Uvítáme i pokud budeš mít zájem o vzdělávání.

A co ti naopak můžeme nabídnout? Samozřejmostí je práce na HPP, vedle toho se ale můžeš těšit na velice dobré finanční ohodnocení a různé zaměstnanecké benefity. Nabídneme ti vzdělávání v oboru i kariérní růst. Navíc u náš najdeš jistotu stabilního podniku a zázemí silné gastronomické společnosti.

Zaujala tě tato pozice? Pak prosím kontaktuj pana Petra Bobka, kuchaře naší restaurace. Telefon: +420 724 282 089, e-mail bobko.petr@seznam.cz.

Autoři | Foto Potrefená husa

Štítky Potrefená husa, kuchař, nábor, gastronomie, Liberec

Umíš vařit a stále čekáš na tu pravou příležitost? Pojď do Potrefený husy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.