Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ulice U Domoviny na Perštýně je od dnešního dne uzavřená, důvodem je rekonstrukce

Kvůli rekonstrukci kanalizace a vodovodu neprojedete částí ulice U Domoviny nedaleko Liebiegova městečka. Rekonstrukce prováděná Severočeskou vodárenskou společností započala už loni, letos pokračuje.

Práce potrvají v různých částech ulice U Domoviny i v blízkém okolí až do října. Aktuálně od dnešního dne bude ulice U Domoviny uzavřena v úseku od křižovatky s ulicemi Plátenická a Energetiků. Tato uzavírka potrvá až do 12. srpna.

Poté se od 13. srpna přesunou práce do části ulice U Domoviny od křižovatky s ulicí Energetiků k ulici Mikulášská a ke křižovatce s ulicí U Černého dolu. Tyto práce potrvají do 9. září a pak budou pokračovat do poloviny října právě v ulici U Černého dolu od křižovatky s ulicí U Domoviny až po křižovatku s ulicí Energetiků.

Postupně s rekonstrukcí kanalizace a vodovodu budou pokračovat i obnovy komunikací, chodníku a veřejného osvětlení. Tyto práce by měly začít na začátku září a potrvají do konce října.

Foto bezpecnadoprava.liberec.cz

Štítky U Domoviny, Liberec, uzavírka, rekonstrukce, vodovod, kanalizace

Ulice U Domoviny na Perštýně je od dnešního dne uzavřená, důvodem je rekonstrukce  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.