Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloději se vloupali do budovy s veřejnými záchodky, ukradli, co se dalo

Policisté z Nového Města pod Smrkem řeší poměrně ojedinělý případ krádeže. Neznámí zloději se totiž vloupali do bývalé budovyvržrjných záchodků.

Pachatelé se dovnitř dostali tak, že vytrhli vstupní dveře, a pak už se pustili do plenění. „Z místa sebrali vše, co mělo nějakou hodnotu. Odnesli například zařízení na ohřev vody i čerpadlo s motorem a tlakovým spínačem,“ komentoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Vedle krádeže zloději poničili i okna budovy, která rozmlátili. Celkově tak způsobili škodu více než 10 tisíc korun. „Ke krádeži došlo na přelomu června a července. Policisté celý případ prošetřují a zároveň žádají případné svědky, kteří u objektu v obci Srbská viděli nějaké osoby, které manipulují se zařízením, aby se obrátili na služebnu v Novém městě pod Smrkem nebo na linku 158,“ dodal Robovský. Pachatelům hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krádež, zloději, Nové Město pod Smrkem

Zloději se vloupali do budovy s veřejnými záchodky, ukradli, co se dalo  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.