Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neskutečná euforie, to jsem dlouho nezažil, hlásil po vítězství na Baníku Ondřej Karafiát

Stal se nešťastným hrdinou nejdiskutovanějšího momentu prvního kola mezi Baníkem a Slovanem, po jeho zákroku na Smolu se kopala penalta, kterou ale domácí neproměnili. Ondřej Karafiát se tak nakonec mohl radovat z vítězství 2:1.

O penaltovém zákroku

To ať si vyhodnotí tam nahoře. Můj pocit je takový, že jsem šel normálně do těla. Pětasedmdesátikilovej frajer vlítne do stokilového Smoly… Tohle už je ale podruhé, Smola nám to udělal v Opavě, tam mu to taky pískli. Přišlo mi to až k smíchu. 

O otočeném výsledku

Myslím, že se tak ukázala pravda a nakonec jsme to dokázali otočit. Za to jsem rád, celý tým jsme strašně rádi. Jsme tady asi počtvrté za poslední půl rok a není to tady vůbec jednoduché, jsme rádi, že jsme to zvládli. 

O radosti po gólu v nastavení

Po zápase byla neskutečná euforie, to jsem dlouho nezažil. Chvíli to vypadalo, jako bychom vyhráli ligu mistrů.

O stylu hry

Chtěli jsme hodně držet balón a v první půli se nám to dařilo. Celkem jsme hráli dobře a měli jsme šance. Škoda, že jsme to nezakončili. Také dvacet minut druhé půle se nám dařilo, pak Baník začal trochu tlačit. Ale v závěru se jim vrátila karma.

O přestupu do Slavie

To je na nich, na trenérovi Trpišovském a jejich vedení. Jsem teď v Liberci a mám rok smlouvu. O žádných jednáních nevím. Je ale hezké, že se o mně takhle mluví. 

Roman Potočný o penaltě

„Podle mě to penalta vůbec nebyla. Každý obránce chce chránit gólmana, aby se mu nic nestalo. Pan rozhodčí to ale písknul... No, nic jsme s tím nemohli dělat, pak jsme se trochu postrkali."

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fortuna liga, Ondřej Karafiát, baník ostrava, FC Baník Ostrava, FC Slovan Liberec, SFC Opava, SK Slavia Praha, Roman Potočný

Neskutečná euforie, to jsem dlouho nezažil, hlásil po vítězství na Baníku Ondřej Karafiát  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.