Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotograf a modelka připravují pro děti z dětského domova dětský den

Děti z dětského domova v Jablonném v Podještědí se 27. července dočkají dětského dne, a to díky charitativnímu projektu, za kterým stojí modelka i konzultantka Lucie Baková a fotograf Tomáš Tietze.

V loňském roce již tato dvojice připravila kalendář s názvem jednoduše Lucie 2019 a výtěžek z jeho prodeje byl věnován dětskému domovu. Ten peníze využil na nákup potřebného vybavení, oblečení a hraček.

„Připravujeme bohatý program, mimo jiné nás přijede podpořit Roman a Jiří Bělohoubek z Libereckého G7 – self defence teamu, kteří dětem předvedou základy sebeobrany,“ uvedla organizátorka Lucie Baková.

Zároveň po celý den bude akci fotit Tomáš Tietze. „Z fotografií vznikne výstava, která se uskuteční v hale Libereckého magistrátu a její výtěžek poputuje do dětského domova,“ dodala organizátorka. Lucie Baková spolupracuje s dětským domovem v Jablonném v Podještědí už tři roky, ostatně právě ředitel domova Vlastimil Faltýnek byl kmotrem jejího kalendáře.

Tisková zpráva

Foto Dětský domov v Jablonném v Podještědí

Štítky dětský domov, Jablonné v Podještědí, charita, fotograf

Fotograf a modelka připravují pro děti z dětského domova dětský den  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.