Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hrádek pořídil další nádoby na sklo a použité oleje

V Hrádku přibude celkem šest nových nádob na použité oleje. Zároveň město rozšiřuje i počet kombinovaných nádob na sklo. Nově jich bude o sedm více.

Nové nádoby na použitý olej o objemu 240 litrů budou rozmístěny na sídliště Liberecká u samoobsluhy, na sídliště Pod Tratí, do ulice Potoční, dále pak k ZŠ Donín, U Koruny, Ruská vila a park Zlatá Výšina. „Upozorňujeme, že do kontejnerů na olej patří pouze rostlinné fritovací oleje. Motorové a další oleje mohou lidé odevzdat na sběrný dvůr,“ uvádí Lenka Doleželová, referent odboru investic a správy majetku. 

Ta zároveň dodala, že rostlinné oleje z kuchyně musí být vždy do kontejneru vkládány v dobře uzavřené plastové lahvi. „Pokud se sběr oleje osvědčí, přibydou kontejnery i na dalších místech,“ řekla Doleželová. Kombinované nádoby na sklo nahradí současné. Jsou větší a občané Hrádku do nich mohou vkládat jak barevné, tak bílé sklo.

Foto Hrádek nad Nisou

Štítky Hrádek nad Nisou, oleje, sklo, tříděný odpad, kontejner, Ruská vila

Hrádek pořídil další nádoby na sklo a použité oleje  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.