Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V parku Mrtvolky proběhne netradiční piknik, je určen milovníkům zvířat

Piknik v libereckém praku pořádají dobrovolníci z organizace OBRAZ – Obránci zvířat. Téma je tak celkem jasné – práva zvířat a jejich ochrana na území Česka i za hranicemi.

„Přijďte relaxovat, ochutnat různé dobroty, dozvědět se novinky z oblasti ochrany a práv zvířat a co víc  nyní se můžete přidat i mezi nás,“ lákají organizátoři. Rádi přivítají nové tváře, které mají zájem se aktivně podílet na obraně zvířat.

OBRAZ v Liberci působí již od roku 2016 a má za sebou mnoho úspěšných akcí. Formou přednášek, stánků i inscenovaných akcí na náměstí informuje občany o právech zvířat v České republice. Skupina nyní hledá nové členy. „Chybí nám například řidič s autem, který by pomáhal s převozem věcí na akce,“ říká koordinátorka Veronika Hlavatá.

Na místě bude připravené i bohaté občerstvení. „Nebojte se přijít a přinést i vlastní jídlo! Upozorňujeme, že budeme podávat pouze rostlinné pokrmy, a tak na to prosím berte ohled i při výběru vašeho receptu,“ dodává Hlavatá. Tak už stačí vzít si něco pod zadek dorazit. Piknik proběhne v sobotu 3. srpna od 15 do 17 hodin.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky piknik, Mrtvolky, park, Obraz, zvířata, Česko

V parku Mrtvolky proběhne netradiční piknik, je určen milovníkům zvířat  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.