Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dnes večer hasiči zasahovali na TULce, hořel zde rozvaděč

Dneska večer před sedmou hodinou vyjížděli jednotky hasičů do areálu Technické univerzity. V budově L totiž začal hořet rozvaděč. Naštěstí díky bleskovému zásahu se podařilo požár rychle zlikvidovat.

O požáru informovali hasiči na svém facebookovém profilu. „V tuto chvíli hasiči zasahují u požáru výškové budovy TUL, kde hořel rozvaděč v suterénu budovy (zcela vyhořel),“ informovali hasiči. Ještě před příjezdem hasičů proběhla evakuace, nikomu se tak naštěstí nic nestalo.

Požár se naštěstí podařilo rychle zlikvidovat. „Kvůli silnému zakouření museli hasiči zasahovat v dýchací technice,“ dodali hasiči. K likvidaci požáru využili celkem 4 hasicí sněhové přístroje. „I přes silně zakouřený prostor se hasičům podařilo zabránit šíření požáru už přibližně 30 minut po nahlášení události,“ komentovala zásah mluvčí hasičů Lucie Hložková.

Prostory ale bylo nutné po zásahu odvětrat. Podle mluvčí bude během zítřka na místě probíhat došetření požáru, které by mělo odhalit příčinu i výši škod.

Foto HZS LK

Štítky hasiči, požár, TUL, univerzita, Tula

Dnes večer hasiči zasahovali na TULce, hořel zde rozvaděč  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.