Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Práce na Střeleckém Vrchu pokračují, hotové by měly být na podzim

Na sídlišti Střelecký Vrch v Chrastavě se pilně pracuje. Obyvatelé si sice možná teď neužijí největší klid, ale zase se dočkají nových povrchů a více parkovacích míst.

Práce navazují na první etapu rekonstrukce. „Práce probíhají v návaznosti na rekonstrukci plynovodu,“ informoval Daniel Fadrhonc, investiční referent chrastavského městského úřadu.

V druhé etapě vzniknou další parkovací místa. Těch by mělo být přibližně pětadvacet. „Zároveň budou na sídlišti kompletně nové povrchy,“ komentoval Fadrhonc. Dokončení celé rekonstrukce závisí na plynařích. Jejich práce by měly ale být hotové do konce září a město by rádo celou stavbu zakončilo na začátku listopadu.

„Při závěrečné pokládce asfaltu budou dočasně uzavřená některá místa, žádáme proto občany o shovívavost,“ dodal Fadrhonc. Celkové náklady, které musí městská kasa uhradit, překračují částku 8 milionů korun. Náklady se ale rozdělí mezi více subjektů a město tak přes milion korun ušetří.

 

Foto c-budejovice.cz

Štítky Chrastava, Střelecký Vrch, rekonstrukce

Práce na Střeleckém Vrchu pokračují, hotové by měly být na podzim  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.