Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Stříbro z Českého poháru talentované mládeže vystřílela Klára Boháčková z SSK Liberec

Do finále Kontrolních závodů reprezentace a na České kolo talentované mládeže 2019 se z SSK Liberec nominovali puškaři Katka Mikulčíková, Klárka Boháčková, Maruška Malinovská, Nikča Regnerová, Petr Trnovský, Jakub Mládek a Radek Mikulčík. Z pistolářů se nominoval Jirka Koprivnikar. Početná výprava se závodů s velkou konkurenci zúčastnila se ctí.

Od pátku do neděle se střílelo více disciplín (LM 3x40, SM60, VzPu40, VzPu60 a SM3x20, RPi). V sobotu se nejlépe dařilo Kláře Boháčkové, když v disciplíně SM 60 nastřílela 590 bodů a získala stříbrnou medaili. V neděli byla úspěšnější Kateřina Mikulčíková v disciplíně SM 3x20 nastřílela 564 bodů a získala bramborovou medaili, když ji od bronzové medaile dělili dva body. 

V současné době vrcholí přípravy na nadcházející MČR. „Věříme, že střelci, kteří byli nominováni na tuto vrcholnou soutěž, potvrdí svoji výkonnost a přivezou si z této akce hezké zážitky a umístění," řekla za oddíl Romana Mikulčíková.

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky SSK Liberec, střelba, střelci, závody, Sportovně střelecký klub Liberec

Stříbro z Českého poháru talentované mládeže vystřílela Klára Boháčková z SSK Liberec  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.