Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Auto mezi kruháči u Globusu srazilo cyklistku. Řidič ujel, hledá ho policie

Policisté pátrají po řidiči, který ve čtvrtek před polednem srazil cyklistku a ujel. K nehodě došlo mezi kruhovými objezdy u sjezdu ke sněhulákovi. Kromě řidiče se policie obrací i na svědky a také řidiče, který u nehody ženě pomáhal a říkal jí, že má vše natočené na palubní kameře.

Cyklistka na elektrokole jela ve směru k benzinové čerpací stanici Prim. „V místě, kde začíná protihluková stěna, srazilo cyklistku osobní motorové vozidlo. Jeho řidič však neučinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel neznámo kam. Dopravní policisté tak začali pátrat po lahvově zeleném osobním automobilu nezjištěné značky,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté hledají také jednoho z řidičů, který u nehody zastavil. „Měl se zraněnou cyklistkou komunikovat a sdělit jí, že disponuje kamerovým záznamem z palubního přístroje ve svém automobilu,“ dodal mluvčí.

Svědci se mohou přihlásit na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci, nebo policisty informovat prostřednictvím bezplatné linky tísňového volání 158. „Veškeré informace k případu mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění příčin a okolností vzniku dopravní nehody,“ uzavřel Robovský.

Ženu od nehody odvezla do nemocnice sanitka.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, sražená cyklistka, Globus, nehoda, cyklista, havárie, Liberec

Auto mezi kruháči u Globusu srazilo cyklistku. Řidič ujel, hledá ho policie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.