Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Marek Bureš s Anastasií Iermolenko přivezli skvělý výsledek z Mistrovství světa v tanečním sportu

V sobotu 7. září se stala Moskva hostitelem Mistrovství světa dospělých v latinskoamerických tancích. Českou republiku zde reprezentovaly dva taneční páry. O skvělý výsledek se pro Českou republiku postaral náš taneční pár Marek Bureš – Anastasiia Iermolenko, který zde obsadil výborné 16. místo v konkurenci 84 párů z celého světa.

Toto umístění patří mezi nejlepší umístění českých párů na MS v posledních letech a potvrdil jejich dlouhodobé výborné umístění ve světovém žebříčku WDSF.


„Celá soutěž pro nás byla obrovským zážitkem. Již jsme absolvovali několik vrcholných soutěží, ale MS v Moskvě zcela předčilo naše očekávání. Perfektní servis od začátku do konce pro všechny účastníky v nádherné zcela vyprodané sportovní hale. Kulisu, kterou tam diváci vytvářeli, jsme jinde zatím nepoznali. Prostě nezapomenutelný zážitek,“ shrnul Marek Bureš.

Autoři | Foto Marmelfoto

Štítky Koškovi, tanec, taneční pár, Česko, Moskva, mistrovství světa, sport

Marek Bureš s Anastasií Iermolenko přivezli skvělý výsledek z Mistrovství světa v tanečním sportu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.