Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tenisový úspěch. LTK Liberec je mistrem první ligy

Od pondělí se na čtyřech místech rozehrála první liga smíšených družstev. Celkem 16 týmů bojovalo o čtyři semifinálová místa. LTK Liberec v domácí skupině vyhrál všechny tři zápasy a nakonec se stal i mistrem soutěže.

„Postupně jsme si poradili s týmem START Praha, dále Mariánské Lázně a nakonec s rezervou Severočeské tenisové. V semifinále jsme se utkali s ambiciózním týmem SK HAMR Praha. Rozhodující bod za stavu 4- 2 pro náš klub udělala dámská čtyřhra, když Krejsová s Andrei porazily ve dvou setech pár Fruhvirtová/ Žovincová," uvedl manažer klubu Tomáš Trsek

Na páteční finále byl tým dobře připraven, ale v podvečer se finálový soupeř z Třebíče omluvil, kvůli velké marodce týmu. „Ač finálová skreč dává malinkou „kaňku“ na celém výsledku – blahopřejeme všem hráčům našeho týmu k mistrovskému titulu," dodal Trsek.

LTK Liberec se opíral zejména o Lubomíra Majšajdra (hrající kapitán), Artema Smirnova,Lauru Andrei a mladého Michaela Vrbenského. Tito hráči shodně vyhráli všechny své zápasy. Tým dále výborně reprezentoval Dominik Suč, Petra Krejsová, Martin Zahrádka, Lukáš Vojtěchovský a Markéta Petruželová. Druhým kapitánem byl Ondra Mojš.

Autoři | Foto LTK Liberec

Štítky LTK Liberec, tenis, první liga, Liberec, Petra Krejsová, Praha, Michael Vrbenský, Mariánské Lázně, Třebíč

Tenisový úspěch. LTK Liberec je mistrem první ligy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.