Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Liberečtí politici zvou na společnou procházku do ZOO

Chcete se neformálně setkat s vedením liberecké radnice? Máte příležitost. V rámci Týdne mobility zvou liberečtí politici veřejnost na společnou procházku v rámci akce Projdi se s námi do ZOO.

Po dobu společné vycházky libereckou zoologickou zahradou se můžete představitelů města zeptat na cokoliv, co vás zajímá. „Navíc jízda historickou tramvají i vstup do ZOO budou pro účastníky organizované vycházky zdarma,“ uvedla mluvčí města Jana Kodymová.

Zájemci se sejdou v pátek 20. září ve 13 hodin před Plazou u vodotrysků. Společný odjezd historickou tramvají následuje v 13:15. Pokud se chcete přidat až u ZOO, tak se můžete připojit u hlavního vstupu ve 13:30. „Akce se zúčastní například vedoucí odboru majetkové správy Jaroslav Schejbal, vedoucí odboru kontroly a interního auditu Marie Vozobulová, Markéta Žáčková, vedoucí odboru cestovního ruchu, kultury a sportu, nebo Jan Berki a Zdeněk Chmelík z klubu Starostové pro Liberecký kraj,“ komentovala Kodymová.

Foto ZOO Liberec

Štítky Týden mobility, politici, procházka, Liberec, zoologická zahrada, Jan Berki, Zdeněk Chmelík, Starostové a nezávislí, Liberecký kraj

Liberečtí politici zvou na společnou procházku do ZOO  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.