Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hledá se řidič, který přivolal zraněnému motorkáři pomoc. Díky němu syn žije, říká maminka

Na redakci Liberecké Drbny se obrátila maminka s žádostí o pomoc při hledání muže, který zřejmě stojí za záchranou života jejího syna. Po srážce s autem mu totiž přivolal lékařskou pomoc. A rodina by mu ráda poděkovala.

Desátého srpna došlo na silnici II. třídy č. 592 v katastru obce Křižany kolem druhé odpolední k dopravní nehodě, při které se střetl osobní automobil a motorkář. „Syn tehdy jel na motorce, bohužel bylo mokro a i přes malou rychlost dostal smyk a střetl se s osobákem,“ uvádí maminka.

A právě tehdy musel na místě být ještě další automobil, ve kterém jel neznámý muž, kterého rodina hledá. Rádi by mu totiž poděkovala za rychlé přivolání záchranářů. „Zachránil synovi život. I v nemocnici nám řekli, že stačilo ještě pár minut a bylo by zle,“ vypráví paní Radka.

Pokud někdo máte informace o tom, kdo tehdy pomohl svým jednáním zachránit mladíkovi život, můžete se obrátit na mobil paní Radky 739 618 698 nebo na e-mail radkapodrouzkova@seznam.cz

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Křižany, motorka, Drbna.cz

Hledá se řidič, který přivolal zraněnému motorkáři pomoc. Díky němu syn žije, říká maminka  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.