Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z přítele se stal noční můrou, denně ženě posílal desítky SMSek

Žena na Semilsku se rozešla s přítelem. Ačkoli ona považovala vztah za ukončený, on se s koncem nehodlal smířit. Žena už si nevěděla rady, a proto se obrátila na policii. Ta se nyní případem stalkingu zabývá.

Bezradnost dovedla ženu až k tomu, že na svého bývalého přítele podala trestní oznámení. Oznamovatelce totiž již docházela trpělivost a síla čelit tomuto stolkerskému chování.

„Žena na policejní služebně požádala o pomoc. Policisté v souladu s tímto případem zahájili trestní řízení. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu nebezpečné pronásledování,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Desítky SMS a telefonáty

Denně od bývalého přítele dostávala žena i desítky textových zpráv, v nichž ji přesvědčoval, aby společný vztah obnovili. Přestože žena číslo devětatřicetiletého muže zablokovala, pokouší se ji i nadále telefonicky kontaktovat z jiných čísel. Z této psychicky velmi náročné situace nyní ženě pomáhá policie. Ta aktuálně shromažďuje důkazné materiály a informace.

Foto Policie ČR

Štítky stalking, pronásledování, krimi, policie, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z přítele se stal noční můrou, denně ženě posílal desítky SMSek  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.