Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zavítejte na přednášky na téma nadaní žáci a školní neúspěšnost

Pokud vaše dítě právě nastoupilo na základní školu nebo se během učení potýká s problémy, mohly by vás zaujmout přednášky pořádané turnovskou Základní školou 28. října.

První přednáška proběhne již tento čtvrtek od 15:30 v budově Základní školy 28. října. Téma Jdeme jinou cestou naproti školní úspěšnosti je určené široké veřejnosti i rodičům. Vstup je zdarma a dvouhodinovým programem vás provede speciální pedagog a logoped Petr Klus.

Ten vám přiblíží důvody, které mohou stát za neúspěšností, zaměří se na časté problémy spojené s učením a představí i řadu vhodných pomůcek a her, které pomohou rozvoji dítěti.

Druhá přednáška s názvem Talent jako problém se koná poslední středu v měsíci. Lektorkou tohoto setkání bude Hana Drahoňovská. Téma by mohlo pomoci rodičům, kteří nechápou, proč jejich dítě v některých oblastech nadprůměrně vyniká a v jiných se mu naopak nedaří. Děti s určitým nadáním nejsou jen malí géniové, mohou se potýkat s mnoha problémy, například s úzkostmi i depresemi. I tato přednáška začíná v 15:30.

Foto Jan Luxík

Štítky přednáška, úspěšnost, nadaní žáci, Turnov, základní škola

Zavítejte na přednášky na téma nadaní žáci a školní neúspěšnost  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.