Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šestiletá dívka spadla v Harrachově z lanovky, po osmimetrovém pádu skončila v nemocnici

Krásný sobotní den se pro rodinu změnil v tragédii, když teprve šestiletá holčička spadla z lanovky Delta, která vede na Čertovu horu. Dívka skončila s těžkým zraněním v pražské nemocnici.

Holčička se svou babičkou právě vyjížděla čtyřsedačkovou lanovkou na vrchol, když z ní spadla. „V té době měl na čtyřsedačce společně s dívkou a její babičkou být i neznámý cizinec. Jeho totožnost bohužel zatím neznáme, jeho svědectví by nám mohlo pomoci odhalit důležité okolnosti,“ uvádí mluvčí policie Ivana Baláková.

Dívka se při pádu těžce zranila a byla transportována na traumacentrum do Prahy. Policisté v souvislosti s tímto případem hledají jakékoli svědky, kteří pád viděli. „Abychom získali potřebné informace, vylepíme v Harrachově žádost o pomoc a to jak v češtině, tak angličtině a polštině,“ dodává Baláková.

K pádu došlo kolem půl desáté ráno mezi třetím a čtvrtým sloupem lanové dráhy Delta. Svědci se mohou obrátit na tísňovou linku 158 nebo jakoukoli policejní služebnu.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, pád, lanovka, Harrachov, lanová dráha, nemocnice, Čertova hora, Praha

Šestiletá dívka spadla v Harrachově z lanovky, po osmimetrovém pádu skončila v nemocnici  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.