Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ženě se někdo naboural do účtu a na facebooku zveřejnil její erotická videa a fotky

Nepříjemný zážitek má za sebou žena ze Semilska. Tu překvapily telefonáty od blízkých, kteří ji informovali o velmi intimním obsahu fotografií a videí, které se objevily na její facebookové zdi.

Taková událost dotyčnou ženu jistě velmi zasáhla, sama ale nedokázala videa ani fotografie smazat, pachatel jí totiž dokonce změnil heslo. „Zatím neznámý viník se dostal na facebookový profil mladé ženy, zveřejnil zde soukromá erotická videa a kompromitující fotografie a následně změnil přístupové heslo,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková

Dotyčný navíc nešetřil ani vulgárními komentáři, které ke snímkům doplnil. Videa i fotky pocházejí z doby, kdy žena byla se svým nyní již bývalým partnerem. Na některých záběrech navíc byla velmi zřetelná i její tvář. Jelikož žena nebyla schopna sama obsah odstranit, obrátila se s žádostí o pomoc na policisty. „Ti jí na turnovské služebně pomohli s odstraněním nevhodného obsahu, přesto ovšem fotografie a videa byla na sociální síti více než čtrnáct hodin,“ konstatovala mluvčí.

Nyní policisté po pachateli pátrají. Pokud se jim podaří ho dopadnout, bude se zodpovídat z neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací. Za tento hloupý žert by mohl strávit ve vězení i 12 měsíců.

Policisté v souvislosti s tímto případem upozorňují, aby lidé dobře zvažovali, jaké vzpomínky s partnerem si chtějí uchovat. „Ostatním uživatelům sociálních sítí doporučujeme, aby se se svými partnery fotili třeba u společného lyžování. Dokumentace této aktivity vám ani po zveřejnění na facebooku nemůže nijak společensky uškodit,“ zakončila Baláková.

Foto pixabay.com

Štítky video, Facebook, účet, krimi, okres Semily

Ženě se někdo naboural do účtu a na facebooku zveřejnil její erotická videa a fotky  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.