Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Turnováci chtějí nové workout hřiště i ovocné sady, na projekty má město půl milionu

Již potřetí pořádá město Turnov projekt Tvoříme Turnov, do kterého se mohou zapojit všichni obyvatelé. Každý mohl přijít s nápadem, jak zlepšit nebo třeba oživit město. Na tyto projekty vyčlenila městská kasa 500 tisíc.

Letos se do projektu přihlásilo celkem 14 návrhů, které byly představeny při veřejné prezentaci. Mezi nápady byla například výstavba hřiště pro nácvik rovnováhy v Maškově zahradě, obnovení pěší stezky ke Stebence, výsadba ovocných sadů na Károvsku nebo třeba vznik workoutového hřiště v Dolánkách.

Vedení města letošní návrhy potěšily. „Prezentace se zúčastnil starosta Tomáš Hocke i místostarostka Petra Houšková. Ta všem popoděkovala a popřála, aby místním zůstala chuť a zájem o projekt Tvoříme Turnov,“ komentovala mluvčí města Zdenka Štrauchová.

V tomto týdnu budou všechny prezentované návrhy posouzeny. Ty, které nesplňují formální náležitosti a podmínky, budou vyřazeny. O projektech, které projdou, rozhodnou obyvatelé Turnova. Od června bude spuštěno hlasování.

Autoři | Foto Aneris

Štítky Tvoříme Turnov, projekt, Turnov, Semilsko, Tomáš Hocke

Turnováci chtějí nové workout hřiště i ovocné sady, na projekty má město půl milionu  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.