Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V turnovské nemocnici se uskuteční Den zdraví. Program nabídne prohlídky, hudbu i řadu vyšetření

Ve čtvrtek mají lidé jedinečnou příležitost nahlédnout pod ruce lékařům z turnovské nemocnice. Po celé odpoledne se zde bude konat Den zdraví, během kterého se mohou návštěvníci podívat na různá oddělení a zažít spoustu zábavy.

Skupinové prohlídky se konají od poledne. A každých 15 minut můžete vyrazit na prohlídky RTG, IBD centra, laboratoře i ONP. Od 13 hodin se pak prohlídky rozšíří i o operační sály.

Během odpoledne vystoupí mažoretky, Střední zdravotnická škola, Turnovanka. Nebude chybět ani módní přehlídka ADRA. Dále si budete moci vyzkoušet nordic walking, potkáte tu Magdalenu Klížovou a samozřejmě tu bude i Yogaholick.

Program vyvrcholí koncertem v 16 hodin, kdy vystoupí Sebastian. Během odpoledne si také můžete nechat změřit tlak, dozvědět se důležité informace o první pomoci, resuscitaci, prevenci v oblasti plochých nohou a můžete se naučit třeba správné držení těla. Bližší info a program najdete na webu města Turnov.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky den zdraví, Turnov, nemocnice, ADRA, zdraví

V turnovské nemocnici se uskuteční Den zdraví. Program nabídne prohlídky, hudbu i řadu vyšetření  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.