Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

ADRA spustila projekt Neplýtváme! Do akce může přispět každý z vás

Humanitární organizace ADRA spustila v Turnově akci s názvem Neplýtváme! Jak název napovídá, má za cíl upozornit na zbytečné plýtvání, o které není v konzumní společnosti nouze.

„Tato akce má za cíl upozornit na příliš velké plýtvání a zkusit se zamyslet nad tím, jak můžeme být šetrnější k přírodě a životnímu prostředí,“ uvádí organizátoři. A v rámci této kampaně může kdokoliv přinést do charitativních obchůdků téměř cokoliv, co jim doma leží a už to nepotřebují. 

„Může to být oblečení, které už nenosí, hračky, knížky, nebo keramiku,“ vysvětlují autoři projektu. Co je pro jednoho už zbytečností, může druhému udělat nesmírnou radost. Dárci i zákazníci, kteří se naopak chtějí po nějakých zajímávých věcech podívat, mohou zavítat do charitativních obchůdků ve všední dny od 9 do 16 hodin.

Obchůdky najdete v Turnově na adrese Nádražní 1130 a Pasáž Kinských, Hluboká 143. Pokud máte nějaké dotazy, můžete se obrátit na Milenu Čančíkovou 737 441 159.

Foto pixabay.com

Štítky Turnov, ADRA, neplýtváme, Kinští

ADRA spustila projekt Neplýtváme! Do akce může přispět každý z vás  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.