Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Za krádež luxusního bavoráka mu hrozí až šest let

Policejní hlídka v Novém Městě pod Smrkem zadržela muže, který řídil odcizené vozidlo za více než milion a půl. Zloděj putoval do cely. Hrozí mu trest ve výši až šest let za mřížemi.

Projíždějící bílý sportovní vůz značky BMW na sebe upozornil zahraničními registračními značkami i rychlejší jízdou. Policisté řidiče zastavili, v jízdě už nepokračoval.

„Řidič nepředložil ani své osobní doklady, ani doklady k vozidlu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Cizinec navíc nechal při kontrole běžet motor. Policisté tedy následně zjistili, že vůz má narušenou elektroinstalaci. 

Další šestření dovedlo hlídku ke zjištění, že registrační značky jsou evidovány u jiného typu auta a navíc je tento vůz nahlášený jako odcizený v sousedním Německu a to od ranních hodin. 

„Dvaatřicetiletý muž byl převezen na služebnu. Orientační test na přítomnost alkoholu a drog byl negativní,“ dodal Robovský. Cizinec je nyní obviněn ze zločinu podílnictví. Zároveň byl podán návrh na vzetí muže do vazby. Nyní mu za spáchaný čin hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od dvou až do šesti let. 

 

Foto Policie ČR

Štítky krádež, BMW, auto, policie, krimi, Nové Město pod Smrkem, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Za krádež luxusního bavoráka mu hrozí až šest let  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.