Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Plánujete novou koupelnu? Tuhle firmu v prostorách bývalého Baumaxu stojí za to navštívit

PR článek

Tento rok se chýlí ke konci a s tím pro mnohé z nás nastává otázka jaká si zvolit novoroční předsevzetí. To však neplatí pro firmu MARO s.r.o., obchod a projekce. Ta si totiž ty svoje plní již s předstihem. Po letošním úspěšném otevření nového koupelnového studia v Hradci Králové a koupelnového studia ve Velkém Meziříčí, nyní otvírá další i u nás v Liberci. Nemohli jsme si to proto nechat ujít a rozhodli jsem se pobočku (kde býval dříve Baumax) navštívit.

50 kójí plných inspirace, přes 1000m2 prodejní plochy a přátelský přístup patří mezi první atributy, kterých si při vstupu všímáme. MARO však není žádným nováčkem a se svými 11 pobočkami a 7 koupelnovými studii letos slaví svých 25 let na trhu. Proto je pro některé z vás tato prodejna zaměřená na topení-vodu-plyn v Liberci známá z předchozího místa, ze kterého se nyní přestěhovala. Změnou však nejsou jen větší prostory, s tím spojené, ale i nově otevřené koupelnové studio.

Dali jsme řeč se spoluzakladateli společnosti, jaký je “recept“ na ty zázračné novoroční plány? „Při poohlédnutí na těch 25 let zpátky, kdy jsme začínali v malém skládku, nás ani nenapadlo, že budeme prodávat víc jak 2 kotle za měsíc. A jsme rádi, že díky otevření pobočky v Liberci můžeme do naší rodinné firmy přivítat další nové členy. Určitou roli v tom hraje fakt, že se stále snažíme pro zákazníky zdokonalovat přístup a služby. Například kromě klasického 3D návrhu nabízíme náhled na vizualizaci koupelen ve virtuální realitě.“ Sami můžeme potvrdit, že náhled na návrhy koupelen přes VR jsou opravdu reálné a po chvíli jsme měli pocit, jako kdybychom v dané koupelně stáli osobně.

Takže pokud plánujete na novoroční předsevzetí třeba rekonstrukci své stávající koupelny, určitě máte kde načerpat inspiraci. V případě, že předsevzetí neplánovaně přesunete na další rok i tak se přijďte na novou pobočku MARO (bývalý Baumax) alespoň podívat. Od pondělí do neděle jsou připraveni vám ve všem v oboru topení-voda-plyn poradit. Můžete přijít třeba hned 24.11.2017 na slavnostní otevření, kam firma všechny srdečně zve a pro zájemce nabízí 3D návrh koupelny zdarma.

A až budete zase takhle jednou stát v koloně směr centrum, koukněte napravo. MARO s.r.o., obchod a projekce je totiž reálným důkazem toho, že přání je možné si splnit – a to nejenom ta novoroční.

Štítky Liberec, koupelna, BauMax, koupelnové studio, Maro, Hradec Králové, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plánujete novou koupelnu? Tuhle firmu v prostorách bývalého Baumaxu stojí za to navštívit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.