Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Strabag má v Liberci dveře otevřené

PR článek

Liberecká pobočka stavební společnosti Strabag nabízí široké možnosti uplatnění na technických pozicích – od vysokoškoláků až po dělníky.

Stavebnictví je oborem se stálou perspektivou, neboť potřeba stavět nové a opravovat již existující stavby tu byla, je a bude. Hodnotou, který zdaleka nenabízí každý obor, je viditelný výsledek práce. Každý, byť sebemenší, stavební projekt je přitom něčím jedinečný a práce na stavbách tak rozhodně není stereotypní nebo nudná. „Na jaře například zahájíme výstavbu obchvatu Kravař, který město zbaví hluku. Každá taková stavba je pro mne nejen technicky zajímavá, ale přináší i dobrý pocit, že výsledek naší práce přináší prospěch a slouží mnoha lidem. Cesta po každé silnici, na jejíž výstavbě jsem pracoval, je pak spojená s množstvím vzpomínek, které ani po letech nevyblednou“, vysvětluje výhody své práce ve stavebnictví Jaroslav Bílek, technický vedoucí pobočky Strabag v Liberci.

Pro posílení svého libereckého týmu Strabag nyní hledá zejména stavební dělníky a strojníky pro práci s moderní mechanizací na silničních stavbách. Uplatnění u firmy pak aktuálně najdou také šikovní stavbyvedoucí a přípraváři.

Firma opakovaně vyhodnocená jako TOP stavební společnost a TOP zaměstnavatel v oboru stavebnictví má svým zaměstnancům co nabídnout. Kromě nadprůměrných výdělků, pěti týdnů dovolené či příspěvku na stravování je to i něco navíc. Přidanou hodnotou práce v týmu společnosti Strabag je důraz kladený na dobrou atmosféru v týmu a individuální přístup ke každému zaměstnanci, díky němuž má každý stále otevřené možnosti dalšího pracovního postupu a osobního rozvoje.

Silné stroje a žádná nuda, taková je práce na stavbách.
Neváhejte a staňte se součástí našeho týmu.
Kontakt :  Janoušková Blanka: 485123455 nebo koncovka 456,
email: blanka.janouskova@strabag.com

Štítky Strabag, Liberec, Jaroslav Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strabag má v Liberci dveře otevřené  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.