Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Cerberos slaví narozeniny: již patnáct let s vámi!

PR článek

Ano, je tomu tak, naše značka CERBEROS slaví v červnu již 15 let od svého vzniku. Znamená to, že jsme o 15 let starší, že máme o 15 let více zkušeností než na začátku a že jsme zvládli nástupy „superrychlých a úžasných“ technologií konkurenčních společností.

Faktem je, že ať vznikla jakákoli nová technologie (např. ADSL,VDSL, optické sítě, LTE atd.) nebo byla jakákoli skvělá marketingová kampaň, tak nám každý rok přibývali vždy zákazníci ve dvou a víceciferných počtech. Tento vývoj jednoznačně ukazuje důvěru a oblíbenost, jak našich bezdrátových tarifů, tak i těch poskytovaných po naší optické síti.

Když se podívám na dobu před 15 lety, na začátky podnikání, vzpomínám si na vložení veškerých osobních úspor a zdrojů z prodeje bytu a automobilu (ano, opravdu jsme půl roku neměli ve firmě ani auto a jezdili na instalace s vozíčkem – viz. aktuální fotografie, ale s původním vozíčkem) do výstavby internetové sítě. Také jsem se zadlužil, ale postupně vybudoval firmu se skvělými zaměstnanci a skvělými zákazníky. Za těch 15 let jsme urazili velmi dlouhou cestu a já si vyzkoušel jaké je to je, něco budovat od píky. Myslím, že na naši práci můžeme být hrdí a že jsme vždy pracovali pro naše zákazníky a jejich spolehlivé připojení k internetu, jak nejlépe jsme uměli. Od bezdrátových spojů s rychlostí okolo 1/1Mb (a celou naší konektivitou sítě také 1/1Mb za cenu 20000,-/měsíc, kterou jsme hradili) jsme se dostali na kapacity 1000/1000Mb a výše (naše celková konektivita do centrálního internetu je nyní v součtu již 31 000/31 000Mb). Poskytujeme další služby, jako je internetové volání, internetová televize, kamerové systémy, wifi-routery, zabezpečení počítačů i mobilních telefonů a další služby, které zákazníkům zpříjemňují a chrání jejich komunikaci.

Máme nyní stabilní tým lidí, které jejich práce baví a stále si hrají s novými technologiemi.

Pokrýváme oblast od Benátek nad Jizerou až po Chrastavu u Liberce. Více než 1500 km čtverečných.

Naše služby využívají úspěšné společnosti z oblasti informačních technologií, stavebních firem, veřejných sportovišť a automobilového průmyslu.

Jako poděkování našim zákazníkům, že nám dávají již 15 let svou důvěru, jsme proto také připravili několik dárků. Máme samozřejmě i dárky pro nové zákazníky, kteří chtějí být našimi partnery v oblasti internetu a bezpečí jejich dat. Pro naši speciální nabídku navštivte naše internetové stránky www.cerberos.cz. Dárky rozdáváme každému až do 30.6.2018.

Jaroslav Polívka, jednatel

Štítky Cerberos, Internet, Liberec, narozeniny, technologie, Jaroslav Josef Polívka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cerberos slaví narozeniny: již patnáct let s vámi!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.