Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Liberecký Globus během adventu každý den na hodinu ztichne a vypne hudbu

V příštích týdnech nás čeká takzvaný předvánoční shon. Obchodní centra budou přeplněna lidmi chystajícími se na Vánoce. Nervozita bude na nejvyšším stupni. Alespoň trochu ulehčit nakupujícím se rozhodl liberecký Globus, který vždy navečer v obchodě na hodinu vypne hudbu.

Od pondělí 3. do neděle 23. prosince tak nebude na prodejní ploše hypermarketu mezi 18. a 19. hodinou znít žádná hudba. Podle vlastního průzkumu Globusu totiž hudba nějakým způsobem vadí polovině nakupujících.

„Předvánoční shon chceme našim zákazníkům co nejvíce zpříjemnit. A protože už víme, že nákupy bez hudby vítají, pozveme je na hodinku příjemného adventního ticha,“ vysvětlila Rita Gabrielová, vedoucí externí komunikace Globus.

Minulý rok hypermarkety Globus nejdříve zavedly hodinu ticha první adventní týden na zkoušku, nakonec to tak bylo celý advent. A stejné to bude i letos.

A hodina ticha se může líbit i samotným zaměstnancům. „Chceme hodinu ticha poskytnout i našim kolegům, kteří pracují přímo v hypermarketech. Několik hodin vánoční hudby denně nemusí k jejich vánoční náladě vždy skvěle přispívat,“ dodala Gabrielová.

Autoři | Foto Globus Liberec

Štítky Globus, advent, Liberec, hudba, Vánoce

Liberecký Globus během adventu každý den na hodinu ztichne a vypne hudbu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.