Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mokrá silnice, smyk a rána. Za střet dvou nákladních aut mohla nepřiměřená rychlost

Policisté už ví, jak došlo k páteční nehodě, při které se u Železného Brodu srazila dvě nákladní auta. Řidič jednoho z automobilů, jedoucí ve směru na Loužnici, dostal vlivem vysoké rychlosti smyk na mokrém asfaltu a vjel do protisměru, kde narazil do druhého nákladního automobilu. Nehodu naštěstí odnesly především jen plechy. Jeden řidič se lehce poranil.

„Při tomto střetu řidič nákladního vozu MAN utrpěl zranění, které mu bylo následně v jablonecké nemocnici ambulantně ošetřeno. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

K nehodě došlo v pátek dopoledne na silnici první třídy v katastru Železného Brodu. Škoda je předběžně vyčíslena na 190 tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Železný Brod, nákladní auto, střet, zranění, Nemocnice Jablonec nad Nisou, MAN, Volvo, Loužnice, nákladní automobil, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mokrá silnice, smyk a rána. Za střet dvou nákladních aut mohla nepřiměřená rychlost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.