Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Další výluka omezí tramvajovou dopravu v Liberci na téměř celou sobotu

Výluka na tramvajové lince číslo 3 omezí na téměř celou sobotu městskou hromadnou dopravu v Liberci. V úseku Lidové sady – ZOO - Rybníček nepojedou tramvaje od 7:00 do 18:00. V tomto úseku bude tramvajová doprava nahrazena autobusy s označením X3, které pojedou podle stávajícího platného jízdního řádu.

„Přestupní stanice mezi náhradní autobusovou dopravou do Lidových sadů a tramvajovou dopravou do Horního Hanychova bude zastávka Rybníček v Tatranské ulicí,“ shrnula mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Nástupní zastávka linky X3 do Lidových sadů bude v ulici U Nisy. Autobusy budou zastavovat ale také v zastávce „Rybníček“ v ulici 1. Máje. „Po dobu trvání výluky budou na lince č. 3 a X3 nasazena pouze nízkopodlažní vozidla,“ dodala mluvčí.

Omezení se dotkne také tramvajových linek číslo 5 a 11, které budou od 7:00 do 18:00 ukončeny v terminále MHD ve Fügnerově ulici. Pro cestu k Viaduktu musí cestující využít linku číslo X3. Nástupní zastávka ve směru do Vratislavic a Jablonce bude v obratišti. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, tramvaj, DPMLJ, Martina Poršová, výluka, doprava, Liberec XIX-Horní Hanychov, Lužická Nisa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další výluka omezí tramvajovou dopravu v Liberci na téměř celou sobotu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.