Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Český startup Liftago zahájil testovací provoz v Liberci, čtenáři Drbny můžou v listopadu jezdit se slevou

Pár kliků v mobilní aplikaci a taxi je na cestě. Český startup Liftago spustil během středy svůj provoz v Liberci. Redakce Liberecké Drbny si služby společnosti vyzkoušela na vlastní kůži mezi prvními. Taxi dorazilo do tří minut a cesta z terminálu MHD na Harcov vyšla na stokorunu, tedy přesně tolik, kolik uváděla aplikace. Pro čtenáře si teď redakce společně s Liftagem připravila malé překvapení.

Pro prvních 500 čtenářů Liberecké Drbny máme speciální promo kód LIBERECTESTOVANI v hodnotě 3 x 70 korun, který vám zlevní tři příští taxi jízdy po Liberci o 70 korun. Promo kód platí jen dokonce měsíce. A jak ho uplatnit? Stáhněte si nejnovější verzi aplikace Liftago a promo kód zadejte v menu (platí pouze pro jízdy placené kartou).

„Jde o testovací provoz. Buďte proto prosím shovívaví. Po jízdě můžete v aplikaci zanechat svůj feedback,“ doplnila Eva Peterková ze společnosti Liftago.

Aplikaci jsme vyzkoušeli během prvního dne hned dvakrát. Nejprve z centra města do ulice 17. listopadu a poté ze stejného místa do Vratislavic nad Nisou. Pokaždé dorazilo taxi v uváděném čase, vždy do deseti minut, a cena odpovídala odhadu aplikace.

Aplikace v Liberci funguje teprve desítky hodin, momentálně je dostupná také v Praze, Brně, Ostravě, Zlíně a Bratislavě. „Liberec jsme si vybrali ze dvou důvodů. Zaprvé je to jedna z častých lokalita pro naše soukromé i firemní zákazníky z Prahy, Brna a Ostravy. Dohromady máme přes 230 tisíc uživatelů a přes 600 aktivních firem a víme, že Liftago v Liberci ocení. Za druhé je to město aktivních lidí i technologických firem a věříme, že tu budeme jako doma,“ potvrdil spoluzakladatel projektu Ondřej Krátký.

Přepravu si klienti můžou objednat skrze mobilní aplikaci. Stačí zvolit místo, kam má řidič přijet, cíl cesty a vybrat si řidiče podle vozu, času příjezdu, odhadu ceny nebo třeba podle hodnocení.

Foto Liftago

Štítky Liberec, Liftago, taxi, Drbna.cz, Praha, Eva Peterková, Brno, Ostrava, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Český startup Liftago zahájil testovací provoz v Liberci, čtenáři Drbny můžou v listopadu jezdit se slevou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.