Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Za tragickou nehodou v Prysku nejspíš stojí nepřiměřená rychlost, kterou řidič projížděl zatáčku

Příčinou tragické nehody v Prysku, ke které došlo v neděli nad ránem, by podle policie měla být nepřiměřená rychlost při průjezdu pravotočivou zatáčkou. K nehodě došlo kolem půl třetí. V osobním automobilu v ten moment seděl čtyřicetiletý řidič, který náraz nepřežil a o patnáct let mladší žena, která skončila v ústecké nemocnici.

Čtyřicetiletý řidič Renaultu Megane nejspíš dostal na namrzlé vozovce smyk a havaroval. Nejprve narazil do autobusové zastávky a poté do stromu. Těžkým poraněním na místě podlehl. "Jeho zranění byla neslučitelná se životem," dodal mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Těžce zraněnou ženu převezla na traumatologii v Ústí nad Labem sanita. "Posádka z České Kamenice to má do Prysku blíže než naše. Máme dohodu, že pokud je něco vážného, tak tam vyjedou kolegové z Ústí," uzavřel Georgiev. Její stav je kritický.

Okolnosti nehody zůstávají v šetření dopravní policie. „Nešťastnou událost nyní dokumentuje služba kriminální policie a vyšetřování územního odboru Česká Lípa,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Místo tragické nehody

Foto ZZS

Štítky Prysk, Horní Prysk, nehoda, policie, ZZSLK, HZSLK, úmrtí, smrt, Renault Mégane, Ústí nad Labem, Česká Kamenice, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za tragickou nehodou v Prysku nejspíš stojí nepřiměřená rychlost, kterou řidič projížděl zatáčku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.