Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Silnice přes Oldřichovské sedlo se kvůli sněžení uzavřela pro nákladní dopravu nad šest tun

Noční sněžení uzavřelo pro nákladní dopravu nad šest tun silnici 2904 vedoucí přes Oldřichovské sedlo. Osmikilometrový úsek se silničáři rozhodli uzavřít v pondělí v půl sedmé preventivně pro těžká nákladní vozidla s výjimkou autobusů. Žádné větší dopravní komplikace v Libereckém kraji jinak nejsou hlášeny.

Většina silnic na severu Čech je pro osobní automobily sjízdní se zvýšenou opatrností. Nákladní automobily mají problémy v horských polohách, kde přes noc napadlo i více než 5 centimetrů sněhu.

Drobné dopravní nehody jsou hlášeny z liberecké ulice Dobiášova, kde se po šesté hodině ranní střetla dvě osobní auta podobně jako v obci Slaná na Semilsku. Další nehoda byla hlášena po čtvrté hodině ranní z obce Žďárek, kde narazilo osobní auto do svodidel.

Bez zranění se neobešla nehoda, ke které došlo před sedmou hodinou ranní v Raspenavě. Tam osobní automobil narazil do stromu.

I nadále platí výstraha meteorologů pro Liberecký kraj před sněhovými přeháňkami, které můžou do zítřejšího poledne tvořit jazyky. Napadnout má až 10 centimetrů sněhu.

Foto Bezedný Frank

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, Oldřichov v Hájích, automobil, Oldřichovské sedlo, Česko, okres Semily, Žďárek, Raspenava, nákladní doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice přes Oldřichovské sedlo se kvůli sněžení uzavřela pro nákladní dopravu nad šest tun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.