Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič autobusu zabránil nehodě, při manévru se ale zranila cestující. Policie teď hledá svědky

Liberečtí policisté hledají svědky události, ke které došlo první prosincový den poblíž zastávky U Lomu. Neznámý řidič tam měl omezit městský autobus, jehož řidič prudkým brzděním zabránil střetu. Při tom se ale těžce zranila jedna z cestujících, která upadla. Policisté teď hledají svědky nehody.

„Dopravní policisté se nyní obracejí na případné svědky, zejména z řad cestujících v autobusu MHD, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení situace,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

K nehodě došlo 1. prosince kolem půl čtvrté odpoledne na křižovatce ulic Jablonecká a Kunratická. Řidič autobusu linky číslo 25 jel ulicí Jablonecká ve směru na centrum města, kde na křižovatce s ulicí Kunratická odbočoval vlevo na zastávku U Lomu. „V opačném směru jel ulicí Jablonecká po hlavní silnici neznámý řidič s dosud neustanoveným osobním vozidlem, který odbočoval vpravo na Jablonec nad Nisou. V tuto dobu nebylo z důvodu předešlé nehody a následné technické poruchy v činnosti světelné signalizační zařízení,“ dodala Šrýtrová.

Řidič autobusu, aby zabránil nehodě s protijedoucím vozidlem, prudce zabrzdil, přičemž došlo k pádu jedné z cestujících uvnitř autobusu na podlahu. Žena se při pádu těžce poranila.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, U Lomu, nehoda, autobus, zranění, pátrání, havárie, policie, řidič autobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič autobusu zabránil nehodě, při manévru se ale zranila cestující. Policie teď hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.