Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné opatrností, na některých leží zbytky sněhu

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné opatrností. Od středních poloh je na vozovkách sníh či rozbředlé zbytky, silničáři varují i před námrazou. Místy jsou mlhy. Teploty byly ráno od minus tří do minus sedmi stupňů Celsia a nesněžilo, vyplývá z informací na webech silničářů a meteorologů.

Před rizikem námrazy varují cestáři i na rychlostní silnici 35 z Liberce na Prahu či silnici 13 přes Albrechtický kopec do Frýdlantu.

Hlavní tahy v kraji jsou převážně po ošetření mokré, zejména na Semilsku a Jablonecku ale na silnicích první třídy zůstávají ještě zbytky rozbředlého sněhu. Ujetá vrstva sněhu krytá posypem je na silnicích nižších tříd v Jizerských horách a západní části Krkonoš a také ve vyšších polohách silnic III. tříd na Českolipsku.

Podle předpovědi by přes den mělo být oblačno až polojasno s ojedinělými sněhovými přeháňkami. Odpoledne meteorologové očekávají polojasno až skoro jasno. Nejvyšší denní teploty budou mezi dvěma a minus jedním stupněm Celsia, na horách mezi minus čtyřmi až minus sedmi stupni.

Autoři

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, silnice, Praha, okres Semily, Frýdlant, okres Jablonec nad Nisou, Jizerské hory, Krkonoše, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné opatrností, na některých leží zbytky sněhu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.